Ryhmäliikunta


Ohjattuja kaikille avoimia ryhmäliikuntatunteja pidämme kolmena päivänä viikossa. Tuntitarjonta on suunniteltu kaikentasoisille liikkujille. Tunneista saa vastusta tai painoja lisäämällä todella tehokkaan treenin. Vaikeita askelsarjoja ja koreografioita ei tunteihin sisälly.

Yritysten ja yhteisöjen omat "yksityistunnit" ovat myös mahdollisia. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän toiveidenne mukainen tunti!

Sisäpyöräily


Tämä 45 minuutin sisäpyöräilytunti kehittää tehokkaasti vauhtikestävyytä. Tunnin tavoitteena on kehittää sekä sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa, että kykyä vastustaa väsymystä. Tunnilla poljetaan ohjaajan ohjeiden mukaan, oman kehon tuntemuksia kuunnellen. Polkemista tahdittaa reipas musiikki. Loppuun on varattu 15 minuuttia vaihtelevaan lihaskunto- ja venyttelyosioon.


Kahvakuula

Kahvakuula '45 -tunnilla saat helposti hien pintaan. Yksinkertaisilla, mutta monipuolisilla liikkeillä saat itsesi helposti kuntoon. Voit valita tunnille itsellesi sopivan kokoisen kuulan, minkä vuoksi tunti sopii kaikenkuntoisille liikkujille. Tunti aloitetaan lämmittelyllä, jonka jälkeen siirrytään lihaskunto-osuuteen. Lopuksi venytellään.