Kuntosali

Aukioloajat avainlätkällä:
- maanantaista sunnuntaihin klo 5.00 - 24.00

Henkilökunta paikalla:
- maanantaista torstaihin klo 16.00 - 18.00
- perjantaisin suljettu

Lisätietoja: puh. 0400 901 354

Kuntosalimme parikymmentä painopakallista laitetta ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia. Niiden lisäksi 400m²:n salilta löytyy myös laaja valikoima levytankoja ja - painoja sekä käsipainoja. Raskaamman raudan nosteluun on nostolava, joka sijaitsee omassa tilassa. Verryttelyitä tai pidempääkin aerobista harjoitusta varten salilla on soutulaite, juoksumatto, crosstraineri  ja kuntopyöriä.

Henkilökuntamme neuvoo ja opastaa mielellään kuntosalilaitteiden käytössä ja halutessa suunnittelee yksilöllisen kuntosaliohjelman, joka sisältyy hintaan ensimmäistä korttiaan ostavalle.

 

 

Lisäravinteet

Meiltä saat laadukkat lisäravinteet ostettua suoraan paikan päältä.

Solarium

Salilta löytyy myös solarium, joten ei kun rusketusta hankkimaan. Solarium-käynnit ladataan samalle avainkortille kuin kuntosalikäyntisi tai kausikorttisi. Hinnaston näet alta. Solarium on käytössä avainkortilla klo 5-24 välisenä aikana.

 

Hinnasto

10 kertaa50 €
5 kertaa30 €
1 kerta7 €

 

Harjoitusohjelmat

Henkilökunta auttaa henkilökohtaisten harjoitusohjelmien tekemisessä. Kysy rohkeasti!
Ensimmäisen kortin hintaan sisältyy kuvallinen kuntosaliohjelma ja ohjaus.

Ikärajat

Kuntosalin ikäraja on 12 vuotta. 12-vuotiaat tai sitä nuoremmat eivät saa tulla salille treenaamaan ilman huoltajaa/ohjaajaa.

Yli 12- mutta alle 18-vuotiaille kävijöille myydään kuntosalin avainkortti vain huoltajien suostumuksella ja tätä varten huoltajan on allekirjoitettava Vastuuvapautuslomake. Lomakkeen saa asiakaspalvelusta. Avainkortti mahdollistaa, että kävijä pääsee treenaamaan myös silloin, kun henkilökunta ei ole paikalla. Kävijä (alaikäisellä huoltaja) on tällöin itse vastuussa omastaan ja muiden turvallisuudesta sekä siitä, ettei tahallaan aiheuta vahinkoja.