Ajankohtaista

 

Korona-aikaa

13.05.2020

Kuntosali toimii normaalisti myös korona- aikana. Muistutamme asiakkaita käsien pesusta ja käsidesin käytöstä. Laitteiden puhdistusta varten löytyy salista useita pesuainepulloja ja paperia. Huomioithan muut treenaajat pitämällä turvavälit kunnossa. Omalta osalta olemme tehostaneet kuntosalin siivousta, mutta emme pysty siivoamaan jokaisen...

McKenzie-menetelmä, jota kutsutaan myös Mekaaniseksi Diagnostioinniksi ja Terapiaksi (MDT) on uusi-seelantilaisen fysioterapeutin Robert Mckenzie kehittämä tuki- ja liikuntaelimistön tutkimus- ja hoitomenetelmä.

• tutkii ja arvioi työntekijän toimintakykyä ja työssä kuormittumista
• opastaa valitsemaan sopivia työasentoja, -tapoja ja -liikkeitä
• ohjaa työntekijöitä toiminta- ja työkyvyn ylläpitämisessä ja edistämisessä
• ohjaa sujuvaan työskentelyyn

Akupunktio

01.11.2019

Akupunktiossa kehossa oleviin tavallista herkempiin kohtiin pistetään ohut akuneula, minkä seurauksena saadaan aikaan kipua lievittävä ärsytys. Akupunktiopisteet sijaitsevat akupunktiokanavilla, jolloin pistettä ärsyttäessä sähköiskua muistuttava kipu kulkee kanavaa pitkin ylös tai alas. Tämän kipuaallon, "Qi", jälkeen voi seurata tylpempi...

Kivihierontaa voidaan käyttää lämpöhoitona klassisen hieronnan yhteydessä. Kuumat, +50 asteiset laavakivet tukevat klassisen hieronnan myönteisiä vaikutuksia. Lämpö ja paine ovat kuumakivihieronnassa koko ajan läsnä, tehostamassa rentouttavan hieronnan vaikutusta ja niiden avulla päästään vapauttamaan jännityksiä myös kudosten syvemmistä osista.

Parafiinihoito

01.11.2019

Parafiinihoito on paikallinen lämpöhoito joka syväkosteuttaa ja hoitaa ihoa, rentouttaa jännittyneitä lihaksia sekä vilkastuttaa verenkiertoa.

Korvakynttilä on orgaaninen luonnontuote, joka on valmistettu mehiläisvahasta ja siihen imeytetyistä yrteistä.

Rauhalliseen tahtiin etenevä kuntosaliharjoitus oman kunnon mukaan neurologisesti sairaille. Lääkärin lähetteellä tai ilman.